Persondataforordningen

EU-landene har vedtaget en fælles forordning om registrering af persondata. Det betyder at man skal vide hvilke data der er registret om én.

I kolonihaveforeningen "Fjordglimt" registrerer vi følgende om alle medlemmer: Medlemsnummer, navn, adresse, telefonnummer og eventuel email. Desuden registrerer vi hvilken jordlod man lejer og registrering af eventuelle bygninger pr. 2014. Desuden har vi rgistreret hvilke huse, der har en skorsten. Passive medlemmer er registreret uden angivelse af jordlod. Vi har ikke registreret personnumre.

Disse informationer er, hvad der er nødvendigt for at kunne administrere foreningen. Hvis du ikke ønsker vi skal registrere disse informationer, kan du forlange dem slettet, men dermed vil det også være nødvendigt at udmelde sig af foreningen og afhænde sin have.

Vi har sendt en mail til dem, som er registreret med mailadresse, hvor vi gør opmærksom på de samme ting. Hvis du mener vi skulle kende din mailadresse, men ikke har fået en mail bedes du sende besked via kontaktmail eller ringe til webmaster på 2177 1766.

Venlig hilsen
jens Fage
Webmaster